A világa

http://magenevelde.ucoz.hu/a_vilag.png

A történetnek 6 birodalma és 2 gonosz vagy rossz oldalon álló birodalma van. Ezeknek a bemutatása fontos. Szóval mindenképp ismerd meg a világot amibe belépsz.

http://magenevelde.ucoz.hu/vilag/Magef.png

http://magenevelde.ucoz.hu/Babilon.jpg.jpg

Babilon

http://magenevelde.ucoz.hu/Babilonikon.png

Babilonia a kezdő varázsló tanoncok kedvenc városa ahol szabadon edzhetik a négy alap elemet. Ide nem háborúzni és még nem is csatázni hanem fejlődni jönnek a mágusok. A királyi város nem hiába babilon még a régi Mezopotámia egykori városa ami most virágzik és a királya sem mindennapi.

http://magenevelde.ucoz.hu/Abadon.png

Babilon királynője az arany vitéz kinek neve Abadon és nyila sosem téveszt célt. A mágiája nagyon egyedi. A levegőt és a terrát összpontosítva olyan támadási ereje van ami gyorsabb ,mint bármely mágia a világon. A királynőjét sosem látta még senki. Azt mondják hogy aranyban fürdik egy gyémánt kádban.

http://magenevelde.ucoz.hu/vilag/Magef.png

http://magenevelde.ucoz.hu/vilag/CAECUS.jpg.jpg

CAECUS

http://magenevelde.ucoz.hu/vilag/CAECUSikon.png

A kis falu ahol minden szomszéd ott van a közeledben. A mágusoknak a szülei és a visszavonult varázslók költöznek ide ,de itt szokták gyakorolni a vadászatot és a munkákat és küldetéseket. A nyugalmas környezet estére elég veszélyes lesz ,kivéve ha nagy mulatozás folyik CAECUS falujában. Eredetileg rejtekhely volt a falu ,de mostanra nem hű már nevéhez ,mert a rejtőző bűnözőket a királyságok elkapják. Babilon szemet huny e falu felett ám REGE elfei és szentjei folyamatos szabályokat és adókat emelnek e kis falura ,és persze sok embert el is hurcolnak oktalanul. A két hatalom nem kedveli egymást és háború közeleg kettőjük között

http://magenevelde.ucoz.hu/vilag/Anhurt.png

Anhurt a CAECUS királya akit úgy hívnak egyszerűen hogy „farkas mester” különleges erejével próbálja megóvni a falu lakosait. Lándzsája sosem látott képességgel rendelkezik a lélek és élet mágia keveréke amit sosem látott a világ még képes az embert átalakítani egy apró vágással bármivé majd a lelkét elszívva egyszerű állattá alakítani így eltüntetni teljesen a világból valakit. E erő hatalmas és ezzel tartja sakkban REGE királyát.

http://magenevelde.ucoz.hu/vilag/Magef.png

http://magenevelde.ucoz.hu/vilag/REGE.jpg.jpg

REGE

http://magenevelde.ucoz.hu/vilag/REGE.png

A mágia világában úgy hívják hogy az angyalok városa. Eredetileg a neve latinul király még hozzá ELF királyság. Az elfek nagyon tiszta és intelligens lények ám annál agresszívabbak és kiegyensúlyozottabbak. Sosem engednek azoknak akik furcsán vagy közönségesen viselkednek. Komoly szabályaik és törvényeik vannak és még annál erősebb katonasága. A város viszont gyönyörű és itt van a legtöbb turista és természetesen a legerősebb hatalomnak tartják a mágia világában.

http://magenevelde.ucoz.hu/vilag/Nemesis.png

A várost természetesen csak a legjobb mester és király vezetheti. A neve Nemesis és ereje beharangozta az egész mágia világát. Sokan úgy tartják számon ,mint bűnöző királyt a sok kegyetlensége miatt. Két lánca tartalmazza az ő különlegesnek nevezett tiltott mágiáját. Azt hogy mit tud még nem tudott róla mesélni senki. Kardja suhintásával erdőket teríthet le ,így a királyi tanácsban ő a vezető.

http://magenevelde.ucoz.hu/vilag/Magef.png

http://magenevelde.ucoz.hu/vilag/dignissim-saltus.jpg.jpg

Dignissim-saltus

http://magenevelde.ucoz.hu/vilag/dignissim-saltus.png

Az erdő,folyó és annak állatvilága adja magát. Az erdő belseje biztonságot add és kedvez a terra,föld,fa,sár használóknak és persze a víznek is ,de csak azoknak akik a tiszta vizet szeretik használni. Sok erdő lakó él ebben a birodalomban ,de általában ez egy átutazó ,küldetésekre,harcokra használt helység. A nagy fesztiválon körbe járják a hosszú ösvényt és egy héten át tartó adományozást tartanak isteneiknek. E birodalom nem nagyon foglalkozik külső birodalmakkal és nincs kimondott rendje. Mindenki magának él.

http://magenevelde.ucoz.hu/vilag/Varmir.png

A birodalom vezetője Varmir a rejtőzködés mestere. A zöld füstje és szeme olyan mágiát tartalmat amivel láthatatlanná tud válni és végtelen erőt és mágia erőt ad neki. Nagyon nem ismeri őt a nép csak egy kis része,főleg a kisebb faluk ahova átutazóban szokott járni. Azt mondják maszkja mögött még mindig fiatal és vonzó.

http://magenevelde.ucoz.hu/vilag/Magef.png

http://magenevelde.ucoz.hu/vilag/Paludem.jpg.jpg

Paludem

http://magenevelde.ucoz.hu/vilag/Paludem.png

A titokzatos kapcsolat a gomák és az emberek között. Itt élnek általában a kisebb varázslók ,és a gnomok és törpék meg persze a sár használók. A mocsárban ahol a növényzet helyett gigantikus gombák törnek fel a földből nem túl hízelgő ,és a birodalma is hanyatlik. Electronic-sem népe folyamatosan fosztogatja a mocsári embereket ,és hihetetlen erejükkel el is veszik amit akarnak. Paludem népe ismeri az éhezést, a hanyatlást és persze a varázs erejük sem túl nagy. A varázslói viszont mindent megtesznek a világ jólétéért.

http://magenevelde.ucoz.hu/vilag/Moku.png

E birodalom vezetője azt mondta hogy Paludem nem fog csatlakozni a háborúhoz. Neki a jók és a rosszak is ellenségek amíg őket akarják. E akaratos vezető egy élet használó akinek sikerült az örök változást elérnie anélkül hogy az a mágiájába kerülne így majom alakot ölt. A neve Moku. Kezében az arany testvérek fegyverének egyike mely képes a föld bármely pontján (ahol sár van) katasztrófát teremteni. A sár mágiájának felsőbb szintjein jár és az élet mágia magaslatain. Bárkit bármikor átalakít, és bármit élővé tesz. Nem szeret barátkozni ,de Varmir Dignissim vezetőjével erős köteléke van.

http://magenevelde.ucoz.hu/vilag/Magef.png

http://magenevelde.ucoz.hu/vilag/electronic-sem.jpg.jpg

Electronic-sem

http://magenevelde.ucoz.hu/vilag/electronic-sem..png

Az elektronika forradalma nagyon fontos volt az egész mágia világban. Az észak nyugati földrészen mindent az elektronikai mágia tart egyben ,és e birodalom eddig sosem mutatott gyengeséget. Habár REGE-vel vitatható az ereje ,de ha lehet mondani a legerősebb hatalom az Electronic-sem. A városokban robotok mozognak mellettük az emberek és varázslók. Electronic-sem mágusai általában félig emberek és félig robotok mágia segítségével. Az elektronikai mágiát csak ők tudják használni ,hisz ez egy hihetetlen mágia. Erejével bármit alkothatnak ,bármilyen anyagból a kérdés az hogy az milyen mágiát használ majd. Sok birodalom kereskedik e hatalommal ,de semmikép sem akarnak velük háborúban lenni ,és ezt Electronic-sem királynője ki is használja.

http://magenevelde.ucoz.hu/vilag/Chro.png

A király a több ezer éves teljes robot és egyben ember mágus kinek neve Chro. Teljes intelligencia ,de még több szabály,hatalom éhesség és még több földön túli erő. Mágiáját nem ismerik úgy mondják hogy nem e világi és erejét egy másik univerzumtól kapja. Évente egyszer járul népe elég még hozzá a nagy aratáson. Az aratáson mindenki a királynak adja egyik használt mágikus tárgyát ezzel ő oly hatalmas erőt enged az egében hogy az megnyílik és minden földi lakó láthatja az űrt. Chro eredetileg egy kisgyermek volt ,de robot lett egy elektro mágiának köszönhetően.

http://magenevelde.ucoz.hu/vilag/julia.png

Electronic-sem-nek nem csak királya van hanem egy istensége is. Az istenség szerint élik az itt élő mágusok az életüket. E istent Juliának hívják és mondások szerint egyszer eljön a földre ,és egy új mágiát teremt a földön ,mely hatalmasabb az eddigi mágiák sokaságánál.

http://magenevelde.ucoz.hu/vilag/Magef.png

http://magenevelde.ucoz.hu/vilag/Edouardus-Castle.jpg.jpg

Edouardus Castle

http://magenevelde.ucoz.hu/vilag/Edouardus-Castle.png

A mágia világában csak 6 birodalmat tartanak számon ,hisz miért néznének szembe a sötétséggel? A nyugati részeken két sötét birodalom növekszik az egyike Edouardus Castle. Magyarul Edward kastélya. A kastély és területe nem olyan nagy ,de a mágusai és lakói mind egyeznek abban hogy meg akarják törni a nagyvárosokat amik elvették tőlük a lehetőségeket és a szeretteiket. Valaki nagyra vágyásból míg valaki bosszúból csatlakozik e sötétséghez. A világ szabályok szerint él hogy ne legyen egy átlagos mágus se túl nagy ahhoz hogy fenyegetést jelentsen ám a sötétségben ez nincs így. Minden titkos és veszélyes mágiát tanulhatnak e mellet a legerősebb mágusok magukat a vezetőket is le szokták körözni. Edward Kastélya mindenki előtt nyitva áll. Több vezető utódja lett Zekka.

http://magenevelde.ucoz.hu/vilag/Zekk.png

A kastély királya Edward volt ám mikor ő meghalt leváltotta a fia ,és így tovább míg ma Zekka ül a trónon. Előde Banza volt ,és úgy tartják hogy ő volt a legkegyetlenebb vezető. Minden üzlet kötőjét kivégeztette az üzletek után és nem tűrte a városban az idegen mágusokat e mellet nehéz volt csatlakozni seregéhez ,de ennek vége van Zekka uralkodása eddig elég csendes volt. A külső kisebb birodalmak titkos szövetségre léptek vele ám ennek meg van az ára. Zekka át akar törni REGE birodalmán és elfoglalni azt.

http://magenevelde.ucoz.hu/vilag/Magef.png

http://magenevelde.ucoz.hu/vilag/DeadPort.jpg.jpg

Dead Port

http://magenevelde.ucoz.hu/vilag/DeadPort.png

A kikötő , a halálos kikötő. Bizonyára sokan hiszik azt hogy a kis kikötő város nem fog hatalomra jutni ám kezükbe van már jó pár fegyver amivel leigázhatnak több várost és akár egy egész birodalmat is. A második és egyben a legnagyobb sötét birodalom a mágia világban. Itt nincs semmi szövetség más birodalommal sőt, folyamatos harc folyik a „jókkal” . Hatalmas mágusaitól a mágia világ retteg ,de próbálnak ellenkezni. A halál kikötőjét megközelíteni lehetetlen idegennek. A királynő ereje meggátol mindenkit.

http://magenevelde.ucoz.hu/vilag/nuwa.png

A királynő egy sellő szerű élet mágia hatására teljesen sellővé alakult épp mint Moku a majom. A neve Nuwa. A tenger vízében él ,és a kikötő alatti tenger alatt van a királysága. Kevesen járhatnak be hozzá ,és még kevesebben merik megközelíteni. Ereje a kövédermesztés ,de hobbija a mágia ellopása így került hozzá a tündér és az angyal mágia ami a lehető legnagyobb mágikus erő ,e mellet az elektronika is a tarsolyában van ahogy sok más is. A másik legkülönlegesebb ereje az idő. Idő mágiájával az időt tudja tekerni és előre tud látni. Igazi istenség aki minden áron tönkre akarja tenni a mágia világát hogy csak ő uralkodhasson.

Hírek
AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT:
http://magenevelde.gportal.hu

Menü

Nevelde

A Világ

Fejezetek

Chat

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0


Cserék