Mika | Dátum: Hétfő, 2014-04-28, 17:29:15 | Üzenet # 1 |
Tag
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 30
Állapot: Offline
| Egyszer csak sikítást hallottak. Mind ki futottak és akkor látták, hogy egy pici tündér sikított mivel egy vén bolond üvegbe akarta őt zárni. A gyerekek cselekedtek. Odafutottak az öreghez és kiverték a kezéből az üveget. Norine tűzpajzsot vont maguk köré. Mivel ott túl feltűnőek voltak, visszafutottak a klub helységbe. Persze vitték az új jövevényt is. Amikor beértek, letették a kis tündért az asztalra, hogy pihenhessen. A tündér neve Larissa. Szőke haja a derekáig ért. Tengerkék szeme volt és nárcisz sziromjaiból összevarrt ruhája. Mikor már kellően kipihente magát megbombázták kérdésekkel. - Honnan jöttél? - Miért vagy itt? - Hol élnek még tündérek? - Én REGE városából jöttem. Azért jöttem, hogy figyelmeztessem a királynőt. REGE támad. Megsajnáltalak titeket és ezért jöttem a segítségetekre. - És miért támadnak? - Azért mert valami Babait keresnek. És állítólag valami jött-ment kislány azt mondta, hogy REGE -ben van és ezért harcosok jöttek hozzánk. Mikor Nemesis megtudta, hogy tőletek jöttek elhatározta, hogy ezt a húzást megbosszulja. - Én vagyok Babai. - lépett elő egyszer csak a háttérből. - És én szóltam a hadvezérnek, hogy regében van Babai, én vagyok a jött-ment kislány. De én csak segíteni akartam Babainak! - vallotta be Norine is. Erre Larissa majdnem elájult. - Mikor jönnek? - Kik? - kérdezte meggondolatlanul Larissa - Ja... nem tudom kb. 4 órakor. - Mennyi az idő? - Pontban dél. - Ja hát akkor menjünk enni. Mit kérsz Larissa? - Én egy zsírszegén szója tejes laktóz mentes tejet kérek és egy cukor mentes zsírszegény süteményt. - válaszolta - Oké... Norine! KÉSZÍTSD EL LARISSA ÉTELÉT! - ordította Nakuto mivel halvány lila gőze sem volt arról, hogy mit mondott neki Larissa. Ezután egy apró megbeszélés következett a csatáról. Folytatjuk...
~Norine~
|
|
| |
Vikci16 | Dátum: Kedd, 2014-10-28, 12:22:01 | Üzenet # 2 |
Zarándokoló
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 2
Állapot: Offline
| Jó rész lett!
Az üzenetet módosította: Vikci16 - Kedd, 2014-10-28, 12:28:40 |
|